krediti za refinanciranje
Krediti za refinanciranje

Brzo i jednostavno realizirajte kredit za refinanciranje. Idealan za zatvaranje nepovoljnih kreditnih obveza u jednu povoljniju. Smanjite mjesečne rate i dugoročno uštedite.

Saznajte više o liniji
krediti na trajni nalog
Krediti na trajni nalog

Ukoliko vam poslodavac ne vrši obustavu na plaću (Administrativnu zabranu) ili ako Vam je plaća već obustavljena s drugim obvezama, krediti na trajni nalog riješenje su za Vas.

Saznajte više o liniji
krediti na ostatak primanja
Krediti na ostatak primanja

Hitno Vam je poteban novac? Imate već kredite u otplati i niste sigurni dali imate mogućnosti za podizanje novog kredita? Nazovite nas i saznajte da li ostvarujete uvjete za svoje želje.

Saznajte više o liniji
brzi-mini-krediti
Brzi mini krediti

Ukoliko Vam je dosta beskonačne dokumentacije za mali iznos kredita i trošenja vremena u nedogled, na pravom ste mjestu. Ugovorite brzi mini kredit i dođite do željenje gotovine.

Saznajte više o liniji
krediti za zaposlene na odredeno
Krediti za zaposlene na određeno

Zaposleni ste na ugovor na određeno vrijeme, matična banka Vas je odbila i neznate gdje realizirati kredit. Iskoristite našu ponudu i saznajte koja banka odobrava kredite za Vaš slučaj.

Saznajte više o liniji
hit krediti u kunama
Hit krediti u kunama

Gotovinski kredit u kunama omogućuje brzu i jednostavnu realizaciju uz povoljnije uvjete kreditiranja i besplatnu obradu kredita. Realizacija kredita moguća i za umirovljenike.

Saznajte više o liniji