Tvrtka Nitor grupa d.o.o. ne isplačuje niti posuđuje novac. Potpisi ugovora i isplata kredita vrši se isključivo preko odabrane banke s kojom tvrtka Nitor grupa d.o.o. ima partnerski ugovor.
Usluga kreditnog posredovanja i financijskog savjetovanja u potpunosti je besplatna. Razlog tome je taj zato što Nitor grupa ostvaruje svoje prihode od banka s kojima posjeduje službeni ugovor.
Nitor grupa d.o.o. tvrtka je za kreditno posredovanje. Licencirana za financijske usluge s ovlaštenjem za rad od strane Ministarstva financija. Naše poslovanje regulirano je zakonom o potrošačkom kreditiranju . Što garantira profesionalan odnos u komunikaciji sa klijentima i bankama kao našim poslovnim partnerima sa kojima posjedujemo ugovore o suradnji.
Vaše podatke tvrka Nitor grupa d.o.o. koristi isključivo kako bi Vam pronašla najpovoljniju opciju kreditiranja. Vaše će osobne podatke čuvati u tajnosti, te ih neće distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez vaše prethodne suglasnosti.
Kreditno poredovanje očituje se konceptom "sve na jednom mjestu". Kreditni posrednik na dnevnoj bazi prikuplja informacije i analizira promjene na kreditnom tržištu i na osnovu toga je u svakom trenutku u mogućnosti ponuditi najpovoljniju opciju kreditiranja. Sukladno tome naša usluga je informiranje o svim kreditnim linijama i aktualnim bankovnim ponudama uz pomoć pri dobivanju i popunjavanjanju svih potrebnih obrazaca za kredit.
Naš tim stručnjaka za financijsko savjetovanje pronaći će za vas najpovoljniji način da dođete do željenog cilja. Tu podrazumijevamo svaku aktivnost financijskog savjetnika koja vodi ka što optimalnijim rješenjima ovisno o željama klijenta. U cilju nam je poboljšanje financijske situacije klijenta, kao i izrada financijskog plana te određivanje kratkoročnih i dugoročnih ciljeva.