UVJETI KORIŠTENJA WEB STRANICE

Pristupanjem web stranici www.nitor-grupa.hr pristajete na naše uvjete korištenja, na sve zakone i regulacije koji su navedeni u sljedećim uvjetima korištenja.

Nitor grupa d.o.o. se obvezuje održavati www.nitor-grupa.hr stranice funkcionalnima, ali ne odgovara za povremeno nepristupanje i nefunkcioniranje stranica, netočnost danih informacija kao niti za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem nepotpunih i netočnih informacija.

Nitor grupa d.o.o. u potpunosti zadržava pravo izmjena informacija i sadržaja objavljenih na www.nitor-grupa.hr bez najave i u nedefinirano vrijeme.

Sadržaj na web stranici www.nitor-grupa.hr isključivo je informativnog karaktera i služi za osobnu uporabu korisnicama.

 

Informacije o kolačićima

Detaljne informacije o kolačićima te načinu prikupljanja kolačića možete pronaći na sljedećoj poveznici:

Informacije o kolačićima (Nitor grupa d.o.o.)

 

Slanje online upita
Slanjem online upita za kredit ili upitnika za izračun kreditne sposobnosti, Nitor grupa sprema vaše podatke u svoje arhive te slanjem upita pruža vam se prilika da povremeno dobijete informacije o novim linijama kredita i novostima na financijskom tržištu bankarskog kreditiranja. 

Nitor grupa d.o.o. zadržava pravo kontaktiranja u svrhe marketinga putem e-maila i broja telefona ili mobitela. Svaka e-mail poruka (newsletter) poslana od strane Nitor grupe d.o.o. će vam dati mogućnost da u bilo koje vrijeme odustanete od budućih marketinških e-mailova. 

Isto tako prilikom svakog budućeg upućenog poziva ili sms poruke poslane od strane Nitor grupe d.o.o. možete odustati od budućih marketinških poziva ili sms-ova.

Pročitajte zanimljive objave na našem blogu i pronađite ono što vas zanima!

INFO

Nitor grupa d.o.o.
OIB: 19558276910

Nikole Tesle 12/2
10 000 Zagreb

KONTAKT

teslina2@nitorgrupa.hr

091/554-2217
teslina2@nitorgrupa.hr

RADNO VRIJEME

PON – PET
08:00 – 16:00

Nitor Grupa D.O.O. je agencija Licencirana Od Ministarstva Financija I Hrvatske Narodne Banke Za Kreditno Posredovanje.

Odobrenje HNB-A Za Stambeno Potrošačko Kreditiranje: